Nieuws

 • Uw huisartspraktijk gaat verhuizen!

  Na een lange voorbereiding gaan we op 18 juni 2018 over naar onze nieuwe locatie, in het nieuwe gezondheidscentrum “Emmahof”, in het centrum van Vlaardingen aan de Hoflaan, hoek Emmastraat.
  We blijven als duo-praktijk werken, met de twee vaste huisartsen S. Koning en C.I. Veugelers-Uithol. U houdt dus uw eigen huisarts, assistente, en eventuele praktijkondersteuner. We hebben in de Emmahof meer ruimte en betere faciliteiten, en verwachten u in de nieuwe praktijk beter van dienst te kunnen zijn.
  In het gezondheidscentrum vindt u naast meerdere huisartspraktijken veel andere voorzieningen zoals apotheek, fysiotherapie, thuiszorg, verloskundige, podotherapie en GGZ-hulpverlening. Er is een laboratorium waar dagelijks bloedafname kan plaatsvinden. Rond de Emmahof is ruime parkeermogelijkheid voor auto en fiets. Er is een bushalte nabij.
  Wij zullen als praktijk samenwerken met de praktijk van huisartsen M. IJzerman en J.J. de Koning, waarmee we in dezelfde vleugel zitten. Zo delen wij de wachtruimte, en zullen de praktijken af en toe voor elkaar waarnemen.

  We kijken er naar uit u vanaf 18 juni 2018 in onze nieuwe praktijk te kunnen verwelkomen.
  S. Koning en C.I. Veugelers-Uithol

  Vanwege de verhuizing is de praktijk op vrijdag 15 juni gesloten.
  Voor spoedgevallen neemt de praktijk IJzerman/de Koning waar.

  Ons nieuwe adres is:
  Hoflaan 43 G, 3134 AC Vlaardingen
  Ongewijzigd:
  Telefoon: (010) 4342528
  Website: https://www.huisartskoningveugelers.nl

 • De laatste nieuwsberichten binnen de gezondheidszorg kunt u raadplegen via de volgende links:

  https://www.thuisarts.nl/nieuws

  http://zorgkrant.zorgportaal.nl/

 • Het heeft even op zich laten wachten, maar de start van de verbouwing van het nieuwe gezondheidscentrum De Emmahof (Hoflaan 43, 3134 AC Vlaardingen) is een feit!

  Lees meer via deze link op de nieuwssite van VLD Omroep Vlaardingen.

  En via deze link op nieuwssite van Vlaardingen24.

 • Wij hebben een nieuwe website. We hopen dat wij hiermee een positieve bijdrage leveren aan betere bereikbaarheid en informatie van onze praktijk.

  Via onze website kunt u zelf 24/7 o.a. een afspraak inplannen, herhaalrecepten bestellen en uw dossier inzien. De uitwisseling van alle gegevens gaan via een beveiligde verbinding.

  We horen graag wat u er van vindt!